Křidélka na skořici recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 ks kuřecí křidélka
marináda
2 kostky cukr
2 stroužky česnek
1 lžička glutasol
2 lžíce maggi
2 lžičky mletá skořice
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Křidélka důkladně očistíme. Rozpůlíme je a omyjeme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Utřeme jej s cukrem, glutasolem, skořicí a maggi.

  2. Do připravené směsi naložíme křidélka a marinujeme je asi hodinu.

  3. V pánvi rozehřejeme olej a křidélka v něm smažíme dozlatova.

  4. Křidélka na skořici podáváme s chlebem a s pikantní omáčkou, kterou můžeme zakoupit již hotovou ve větších supermarketech, nebo s čerstvým zeleninovým salátem a rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!