Krůtí polévka z křídla recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

petrželka
2 ks cibule
pažitka
1 l voda
2-3 ks mrkev
2 ks kedlubna
2 ks masox
1 konzerva sterilovaný hrášek
1 ks krůtí křídlo
celý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí vody dáme vařit krůtí křídlo, pepř vcelku, oloupané cibule a 2 kostky masoxu. Maso vaříme, dokud nezměkne.

  2. Potom vodu scedíme, obereme maso a přidáme jej do polévky s nakrájenou zeleninou, pažitkou a nadrobno nasekanou petrželkou. Chvíli polévku povaříme a můžeme začít podávat.

  3. Krůtí polévku z křídla podáváme teplou. Na ozdobu se dá použít čerstvá jarní cibulka.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!