Kuřecí steak na fazolkách recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- olej 150 g chřest grilovací koření 4 plátky anglická slanina worcesterová omáčka 200 g zelené fazolky 800 g kuřecí stehenní řízek podle chuti smetana na vaření
Postup Kuřecí steak na fazolkách recept
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí stehenní řízky lehce naklepeme, posypeme grilovacím kořením a lehce polijeme worcesterovou omáčkou. Dáme na rozpálenou pánev restovat.
Po 2-3 minutách otočíme a přidáme nakrájený chřest.
Po dalších přibližně 3 minutách opět otočíme a přidáme nakrájené zelené fazolky (nejlépe nakrájené na delší trubičky).
Maso necháme restovat a přibližně 3-4 minuty před tím, než se maso dodělá, položíme na každý steak silnější plátek slaniny. Podle chuti můžeme také podlít trochou smetany.
Doděláme a vypneme. Maso se slaninou naložíme na talíř a zalijeme výpekem s chřestem a fazolkami.
Kuřecí steak na fazolkách podáváme s opékanými bramborami nebo hranolky.