Losos s celerovým pyré recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
500 g celer
mrkev
200 g brokolice
koření
600 g losos
250 g sladká smetana
3 lžíce rostlinný tuk
cherry rajčata
2 lžičky celozrnná hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Filety z lososa osolíme a okořeníme. Opečeme z obou stran na rozehřátém rostlinném tuku a odložíme na teplé místo

  2. Celerové pyré připravíme tak, že do výpeku přidáme očištěný nastrouhaný celer, zalijeme sladkou smetanou a uvaříme do měkka. Po uvaření směs rozmixujeme a dochutíme celozrnnou hořčicí

  3. Lososa podáváme s celerovým pyré, spařenou brokolicí a dozdobeného cherry rajčátky a hoblinkami mrkve

  4. Zdroj: Focus Agency


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!