Maminčiny kantónky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 lžička solamyl
2 ks pórek
1/2 hlávky zelí
400 g špagety
3 lžíce oleje
1 špetka pepř
1 lžička Karí
1 hrnek sušené huby
20 dkg Šunkový salám

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme na nudličky nakrájený salám, pórek, zelí, česnek a kari. Přidáme krátce povařené houby i s vodou, ve které se houby vařily a zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody

  2. Hotovou směs smícháme s vařenými špagetami. Ochutíme solí a pepřem. Solíme opatrně, protože salám je slaný

  3. Maminčiny kantónky můžeme podávat s kečupem a tatarkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!