Masový toast na způsob tataráku recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
česnek
olej
sůl
2 lžíce majonéza
6 plátků chleba
mletý bílý pepř
chilli koření
mletá sladká paprika
3 lžíce sladký kečup
1 lžička worcesterová omáčka
mletý černý pepř
1 ks velká červená cibule
300 g mleté zadní hovězí maso
nať pórku

Postup přípravy receptu

  1. Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut

  2. Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Nať pórku očistíme a nakrájíme na kolečka

  3. Chleba nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku

  4. V hlubší pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme

  5. Masovou směs podáváme s topinkou a zdobíme pokrájeným pórkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!