Masový toast na způsob tataráku recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek česnek olej sůl 2 lžíce majonéza 6 plátků chleba mletý bílý pepř chilli koření mletá sladká paprika 3 lžíce sladký kečup 1 lžička worcesterová omáčka mletý černý pepř 1 ks velká červená cibule 300 g mleté zadní hovězí maso nať pórku
Postup Masový toast na způsob tataráku
Postup přípravy receptu
-
Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut
Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Nať pórku očistíme a nakrájíme na kolečka
Chleba nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku
V hlubší pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme
Masovou směs podáváme s topinkou a zdobíme pokrájeným pórkem.