Mozeček z rybího filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks vejce
1 ks větší cibule
50 g máslo nebo rostlinný tuk
500 g rybí filé
podle chuti
sůl
drcený kmín
na ozdobu
čerstvě nasekaná petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Zmrazené rybí filé nakrájíme na kostičky. Osolíme a okmínujeme. Nakrájíme jemně cibuli a v misce rozšleháme vejce.

  2. Na pánvi rozpálíme máslo, na kterém zpěníme cibuli. Přidáme nakrájené filé.

  3. Když je ryba skoro měkká, vmícháme rozšlehaná vejce.

  4. Podáváme jako lehkou večeři s pečivem, i jako rychlé pohoštění na topince. Zdobíme zelenou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!