Nadýchaná tvarohovo-vaječná pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g tvaroh
250 g smetana ke šlehání
2 ks jarní cibulka
2 ks vejce natvrdo
podle chuti
sůl
pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Tvaroh dáme do misky a našleháme společně se smetanou dohladka.

  2. Natvrdo uvařená vejce oloupeme a nasekáme nadrobno. Cibulky očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Nasekanou cibulku společně s pažitkou a vejci vmícháme do tvarohu a podle chuti osolíme. Tvarohovo-vaječnou pomazánku dobře promícháme a necháme vychladit.

  3. Nadýchaná tvarohovo-vaječná pomazánka nejlépe chutná s čerstvým tmavým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!