Neapolská játra s česnekem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

40 g olej
500 g vepřová játra
4 lžíce pikantní kečup
podle chuti
sůl
petrželka
pažitka
mletý pepř
podle potřeby
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Játra očistíme a nakrájíme na plátky. Plátky obalíme v mouce. Česnek oloupeme, očistíme a prolisujeme.

  2. Játra zprudka osmahneme na oleji, do kterého přidáme prolisovaný česnek. Opepříme, zakápneme kečupem a podusíme. Nakonec neapolská játra osolíme a přidáme bylinky.

  3. Neapolská játra s česnekem rozdělíme na talíře, doplníme dušenou rýží a ozdobíme čerstvou zeleninou. Neapolská játra s česnekem ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!