Omáčka na zvěřinu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička hořčice
6 lžic rybízový džem
1 lžíce červené víno
1 lžíce citronová šťáva
1 lžíce pomerančová šťáva
1 lžička worcestrová omáčka
1 špetka sušený zázvor
1 lžíce čerstvá pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Rybízový džem dáme do misky a rozředíme kvalitním červeným vínem. Přidáme lžičku hořčice a čerstvě vymačkanou šťávu z citronu a pomeranče. Dochutíme špetkou zázvoru, worcestrovou omáčkou a nakonec vmícháme nasekanou čerstvou pažitku.

  2. Vychladlou omáčku podáváme ke studeným jídlům ze zvěřiny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!