Opečený salám s kečupem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
100 g máslo
2 ks cibule
4 lžíce kečup
mletý kmín
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
400 g točený salám

Postup přípravy receptu

  1. Točený salám zbavíme slupky a nakrájíme na půlměsíčky. Místo točeného salámu můžeme použít například i silné párky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme

  2. Máslo rozpustíme na pánvi a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme nakrájený salám, špetku mleté papriky a kmínu a za stálého míchání opékáme, dokud salám nezačne získávat červenou křupičku a cibule nezhnědne. Opékáme asi 10 až 15 minut. Pak opepříme, přilijeme kečup a krátce ještě osmahneme

  3. Opečený salám s kečupem podáváme s tmavým pečivem a čerstvou zeleninou. Zapíjíme chlazeným pivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!