Ovocná sangria recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks pomeranč
1 ks citron
2 ks hřebíček
4 cl brandy
2 lžíce med
1 l suché červené víno
1 ks celá skořice
10 kuliček hroznové víno
1 plátek meloun
0 šálků sodová voda
podle potřeby
led

Postup přípravy receptu

  1. Dobře omytý pomeranč a citron nakrájíme na plátky a ostatní ovoce na kousky. Ve džbánu smícháme med, hřebíček, skořici, brandy a šálek vína. Nápoj necháme odstát alespoň 2 hodiny.

  2. Do džbánu přisypeme ovoce, led a zalijeme zbytkem vína a sodovkou. Tímto je ovocná sangria hotová.

  3. Ovocnou sangrii přelijeme do sklenic a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!