Pálivá rybí pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 plechovka tuňák ve vlastní šťávě 1 ks větší cibule 0.5 kelímku nízkotučný tvaroh 1 lžička francouzská pálivá hořčice 1 kelímek sýr cottage ve smetaně podle chuti sůl mletý černý pepř nahrubo drcený pepř
Postup Pálivá rybí pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Na pomazánku použijeme větší cibuli, kterou oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z tuňáka odlijeme polovinu šťávy.
Cibuli s tuňákem vložíme do misky. Přidáme půlku tvarohu, cotagge ve smetaně a vymícháme. Ochutíme hořčicí, solí, mletým pepřem a čerstvě nahrubo nasekaným pepřem (můžeme použít i více druhů). Pepřem nešetříme.
Pomazánku dobře spojíme a vychlazenou podáváme k pečivu.