Panenka v bylinkovém závoji recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 20 g máslo bylinky 500 g špagety 50 g vlašské ořechy 600 g vepřová panenka mletý černý pepř 300 g Florentská omáčka
Postup Panenka v bylinkovém závoji recept
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou panenku podle potřeby očistíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Na mírném ohni dopékáme ještě 15 minut. Pak maso vyndáme z pánve a necháme v alobalu odpočinout. Těsně před podáváním nakrájíme naso na plátky.
Uvaříme špagety v dostatečném množství osolené vody.
Bylinky a ořechy nasekáme na robno.
V mikrovlnné troubě (lze i na mírném ohni) ohřejeme florentskou omáčku.
Podáváme špagety spolu s krájeným masem a omáčkou, kterou posypeme ořechy a celé zdobíme bylinkami.