Pangasius chutně bez soli recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka petrželka
1 špetka bazalka
1 ks pangas - rybí filety
1 špetka mletý nebo drcený kmín
podle potřeby
voda
na ozdobu
1 ks citron
1 snítka čerstvá bazalka
na potření
1 kapka olivový olej (panenský)

Postup přípravy receptu

  1. Mraženého pangasia vložíme do zapékací misky, můžeme použít olivový olej v rozprašovači a lehce postříkat, posypeme mletým kmínem nebo drceným, pokud možno čerstvou bazalkou, ale i sušená nevadí. Dál posypeme petrželkou, můžeme též pokapat lehce citronem. Mírně podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě nebo smažíme na pánvi podle návodu. Kdo má chuť, může použít i česnek.

  2. Na zdobení můžeme použít citron a čerstvou bazalku. Pangasius připravený bez soli chutná dobře s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!