Pangasius chutně bez soli recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 špetka petrželka 1 špetka bazalka 1 ks pangas - rybí filety 1 špetka mletý nebo drcený kmín podle potřeby voda na ozdobu 1 ks citron 1 snítka čerstvá bazalka na potření 1 kapka olivový olej (panenský)
Postup Pangasius chutně bez soli recept
Postup přípravy receptu
-
Mraženého pangasia vložíme do zapékací misky, můžeme použít olivový olej v rozprašovači a lehce postříkat, posypeme mletým kmínem nebo drceným, pokud možno čerstvou bazalkou, ale i sušená nevadí. Dál posypeme petrželkou, můžeme též pokapat lehce citronem. Mírně podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě nebo smažíme na pánvi podle návodu. Kdo má chuť, může použít i česnek.
Na zdobení můžeme použít citron a čerstvou bazalku. Pangasius připravený bez soli chutná dobře s vařenými brambory.