Pangasius trochu jinak recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
100 g máslo
1 snítka libeček
0.3 l smetana na vaření
grilovací koření na ryby
300 g zeleninová směs se žampiony
1 kg filé pangase

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací misku vymažeme kouskem másla. Na dno rozprostřeme polovinu mražené zeleniny. Filety mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením a vložíme je do zapékací mísy. Zasypeme je zbytkem mražené zeleniny. Na vše poklademe plátky másla, přidáme snítku libečku a dáme zapéct do trouby.

  2. Pangase pečeme asi 30 minut při 200 °C. Vyndáme libeček a vše zalejeme smetanou. Pangase vložíme zpět do trouby a dopečeme ještě asi 10 minut.

  3. Pangase jinak podáváme s přílohou podle chuti. Dobré jsou hranolky nebo americké brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!