Pappardelle all Arrabbiata recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
4 ks rajče
2 ks chilli papričky
parmazán
3 lžíce olivový olej
čerstvá bazalka
mletý černý pepř
4 ks cherry rajčátka
čerstvě drcený pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na třech lžících olivového oleje orestujeme na plátky nakrájené stroužky česneku a na kolečka nakrájené chilli papričky. Až se bude česnek barvit dozlatova, přidáme 4 na kostičky nakrájená rajčata (300 g oloupaných rajčat v plechu). Cca 5 minut redukujeme, pokud budeme používat čerstvá rajčata, můžeme přidat 1 lžíci vody

  2. Minutu před koncem přidáme 4 na kostičky nakrájená cherry rajčátka. Ochutíme solí a pepřem a smícháme s domácími těstovinami Pappardelle

  3. Po naložení na talíř poklademe Pappardelle all Arrabbiata pár hoblinkami parmazánu a několika lístky čerstvé bazalky. Posypeme čerstvě drceným pepřem a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!