Papriková tuňáková pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
2 konzervy tuňák ve vlastní šťávě
mletý bílý pepř
1 - 2 lžičky mletá sladká paprika
1 kelímek pomazánkové máslo
1 lžíce sterilovaná kapie
1 balíček čerstvý sýr s příchutí česneku

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka slijeme, vymačkáme z přebytečné vody, popřípadě můžeme použít jednu konzervu tuňáka v oleji. Sterilovanou papriku nakrájíme na velmi drobno nebo rozmixujeme

  2. Do misky dáme pomazánkové máslo, rozdrobíme do něj čerstvý sýr a pořádně rozmícháme. Přidáme kapii, tuňáka, podle chuti mletou papriku, sůl a pepř

  3. Paprikovou tuňákovou pomazánku nemusíme nechávat rozležet, je výborná hned po přípravě. Podáváme na čerstvém pečivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!