Papriková tuňáková pomazánka recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- sůl 2 konzervy tuňák ve vlastní šťávě mletý bílý pepř 1 - 2 lžičky mletá sladká paprika 1 kelímek pomazánkové máslo 1 lžíce sterilovaná kapie 1 balíček čerstvý sýr s příchutí česneku
Postup Papriková tuňáková pomazánka
Postup přípravy receptu
-
Tuňáka slijeme, vymačkáme z přebytečné vody, popřípadě můžeme použít jednu konzervu tuňáka v oleji. Sterilovanou papriku nakrájíme na velmi drobno nebo rozmixujeme
Do misky dáme pomazánkové máslo, rozdrobíme do něj čerstvý sýr a pořádně rozmícháme. Přidáme kapii, tuňáka, podle chuti mletou papriku, sůl a pepř
Paprikovou tuňákovou pomazánku nemusíme nechávat rozležet, je výborná hned po přípravě. Podáváme na čerstvém pečivu.