Paprikové čatní recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 dl olej
sůl
0.5 dl ocet
4 ks cibule
120 g cukr moučka
1 sklenka bílé víno
4 ks červená paprika
4 ks zelená paprika
1 lžička ostrá hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno.

  2. Papriky, cibuli a ostatní suroviny dáme do hrnce. Přidáme ostatní suroviny a dáme vařit. Paprikové čatní vaříme na mírném plameni až doměkka. Hotové čatní necháme vychladnout.

  3. Paprikové čatní plníme do sklenic, uzavřeme a skladujeme v chladu.

  4. Paprikové čatní podáváme s masem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!