Perník margot recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

2 ks vejce
1 hrnek mléko
1. hrnek cukr krupice
1 balíček vanilkový cukr
2 hrnky polohrubá mouka
1 balíček prášek do perníku
čokoládová poleva
100 g čokoláda Margot

Postup přípravy receptu

  1. Uvedené suroviny na těsto dáme do mísy a společně pečlivě vypracujeme. Troubu rozehřejeme na 180 °C

  2. Vyšší plech vyložíme pečícím papírem. Nalijeme do něj těsto a rovnoměrně rozetřeme. Plech vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 25 - 30 minut

  3. Když je těsto upečené, polijeme ho čokoládovou polevou a můžeme ho posypat kokosem nebo ořechy, jak kdo má rád

  4. Perník margot necháme vychladnout, nakrájíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!