Perníková bábovka z pekárny recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

220 g cukr moučka
400 g polohrubá mouka
1 kelímek smetana ke šlehání
1 balíček skořicový cukr
1 balíček kypřící prášek do perníku
1 balíček bílá čokoládová poleva
3 ks vejce (L)

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny nalijeme šlehačku a vyklepneme vejce. Přisypeme oba druhy cukru a mouku. Povrch poprášíme práškem do perníku

  2. Pekárnu zapneme na program DORT a můžeme si dát kafíčko

  3. Hotovou bábovku necháme v otevřené pekárně 10 minut chladnout, pak ji opatrně vyklopíme a necháme vychladnout úplně

  4. Perníkovou bábovku z pekárny potřeme bílou čokoládou připravenou podle návodu. Než bábovku nakrájíme, necháme ji zatuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!