Pikantní játra na kari recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
500 g kuřecí játra
marináda
2-3 stroužky česnek
2 ks cibule
2 lžičky kari koření
2 lžičky mletá sladká paprika
1 lžička mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, česnek také nebo jej prolisujeme. Česnek lze i vynechat.

  2. Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Nakrájená játra smícháme s kořením a cibulí a česnekem. Vše necháme v lednici asi hodinu uležet.

  3. Na rozehřátou pánev dáme trochu oleje. Pikantní játra zprudka restujeme doměkka. Játra je nutné připravovat na prudkém plameni. Nakonec je podle chuti osolíme.

  4. Pikantní játra na kari podáváme s rýží nebo čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!