Pikantní játra recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - olej
- - sůl
4 ks rajčata
3 ks cibule
- - pepř mletý
- - paprika mletá
- - omáčka chilli
800 g játra vepřová
4 dl víno tokajské

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na oleji a zalijeme červeným vínem. Přidáme chilli omáčku, mletou papriku, osolíme, opepříme a necháme povařit. Očištěný a odblaněná játra nakrájíme na plátky, posypeme drceným pepřem a paprikou, zprudka opečeme na oleji a teprve potom osolíme. Na talíře nalijeme trochu omáčky, na ni rozdělíme játra a podáváme s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!