Pikantní krůtí játra na fazolích recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek olej sůl 1 konzerva červené fazole 3 ks červená cibule mletý černý pepř 1 lžíce jemný kečup 600 g krůtí játra 5 ks sušená rajčata v oleji 1 ks čerstvá chilli paprika hlladkolistá petrželová nať
Postup Pikantní krůtí játra na fazolích
Postup přípravy receptu
-
Játra očistíme a nakrájíme na středně velké kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky a česnek na plátky. Chilli papričku jemně nasekáme a okapaná sušená rajčata nakrájíme na nudličky. Fazole scedíme a necháme okapat. Petrželku nakrájíme najemno
Na oleji necháme zpěnit cibuli, česnek a chilli papričku. Vmícháme játra, která opepříme a restujeme tak dlouho, dokud nebudou zcela propečená. Pak přidáme lžíci kečupu, nakrájená sušená rajčata a červené fazole. Vše ještě asi 3 - 5 minut za stálého míchání opékáme a dochutíme solí a petrželkou
Pikantní krůtí játra rozdělíme na porce a podáváme s jasmínovou rýží nebo těstovinami.