Pikantní krůtí steak recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 - 4 stroužky česnek
sůl
1 sklenka majonéza
1 lžíce olivový olej
mletý černý pepř
4 plátky krůtí řízek
2-3 lžíce sladká chilli omáčka (ostrá)

Postup přípravy receptu

  1. Z majonézy, lžíce oleje, prolisovaného česneku a ostré chilli omáčky umícháme hladkou marinádu

  2. Plátky krůtího masa očistíme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do marinády. Maso necháme v chladu nejlépe přes noc rozležet, nejméně však 2 hodiny

  3. Krůtí steaky grilujeme na aluminiových táccích z obou stran dorůžova. Během pečení maso potíráme majonézovou marinádou

  4. Pikantní krůtí steak podáváme s grilovanou zeleninou, pečeným bramborem nebo jen pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!