Pikantní pangasius s chutney recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl máslo olivový olej citronová šťáva 2 lžíce chilli omáčka 500 g pangasius 4 - 5 lžic mango chutney
Postup Pikantní pangasius s chutney
Postup přípravy receptu
-
Pangase necháme rozmrazit. Poté rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citronem a osolíme. Mango chutney i s kousky ovoce promícháme s chilli omáčkou a pangase směsí potřeme. Necháme 1 - 2 hodiny odležet
Na pánvi rozehřejeme máslo s trochou olivového oleje a pangase z obou stran osmahneme, až se nám začne jakoby chytat a bude zlatavý
Pikantního pangase s chutney dáme na nahřáté talíře i s kousky manga a výpekem. Podáváme s rýží nebo bramborem, případně přidáme čerstvou zeleninu na oblohu.