Pikantní pomazánka palivec recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

20 dkg máslo
1 ks cibule
2-3 ks feferonka
1-2 lžičky mletá paprika
50 dkg měkký tvaroh
1 dl světlé pivo
1 lžička mletý kmín
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Feferonky nasekáme na jemno a cibuli nakrájíme na drobné kostičky.

  2. Měkký tvaroh vyšleháme s mírně změklým máslem a pivem. Přidáme feferonky, cibuli, mletý kmín, papriku, sůl a dobře promícháme. Množství piva volíme podle toho, jak chceme pomazánku hustou. Feferonky a kmín přidáme podle chuti.

  3. Pikantní pomazánku palivec mažeme podle chuti na bagetu, chléb či opečený toust.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!