Plněná rajská jablíčka recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

sůl
1 lžička majonéza
2 konzervy sardinky
zelený salát
mletý černý pepř
2 kelímky lučina linie
4 ks velká keříčková rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Masitá rajčata omyjeme a jednu čtvrtinu se stopkou odkrojíme. Bude nám sloužit jako klobouček. Dužinu vydlabeme. Česnek oloupeme a prolisujeme

  2. Olejovky necháme okapat

  3. V míse promícháme lučinu, dužinu z rajčat, majonézu, česnek a olejovky. Podle chuti osolíme a opepříme. Krém necháme asi 10 minut rozležet v chladu

  4. Krémem naplníme vydlabaná rajská jablíčka, přikryjeme je kloboučkem a podáváme na listech čerstvého salátu. Výborně chutnají s celozrnným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!