Polévka s kapáním recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
1 lžíce máslo
3 ks rajčata
250 g brambory
0.3 ks celer
1 l voda
1 ks pórek
1 ks mrkev
0.3 ks kapusta
1 lžíce sekaná petrželka
2-3 lžíce hrubá mouka
2 lžíce strouhaný sýr
podle chuti
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Oškrábané brambory a očištěnou zeleninu rozkrájíme na malé kostky. Vše vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka.

  2. Vejce rozmícháme se sýrem a moukou a po částech zamícháme do polévky. Krátce povaříme, podle chuti osolíme a opepříme, posypeme sekanou petrželkou a polévku zjemníme máslem.

  3. Polévku s kapáním podáváme teplou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!