Polévka z uzených žeber recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 ks mrkev
1 balíček rýže
vegeta
1 ks klobása
1/2 kostky masox
sušená petrželka
uzená žebra

Postup přípravy receptu

  1. Uzená žebra povaříme ve vodě. Vodu nesolíme. Po uvaření žebra vyjmeme. Maso obereme

  2. Klobásu si nakrájíme na malé kousky, mrkev na kolečka, ze kterých můžeme vyřezat hvězdičky. Vše zalijeme vývarem z uzených žeber a vaříme 10 minut. Přidáme rozmačkaný česnek, masox, vegetu, petržel a kousky uzeného masa

  3. Nakonec přidáme do polévky rýži, kterou jsme si uvařili zvlášť

  4. Polévku z uzených žeber podáváme jen tak nebo s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!