Provensálská bezvousá treska recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
350 g rajče
1 ks citron
700 g bezvousá treska
podle chuti
sůl
tymián
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Tresku očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Citron důkladně vydrhneme kartáčkem a také naplátkujeme.

  2. Troubu předehřejeme na 170°C.

  3. Do pekáčku naskládáme kolečka rajčat a cibule. Na zeleninu položíme tresku, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Rybu poklademe kolečky citronu. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

  4. Provensálskou bezvousou tresku podáváme horkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!