Pstruh v trojobalu recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 4 lžíce sůl 1 - 2 ks vejce 2 lžíce máslo 8 - 10 lžic strouhanka 4 ks pstruh 8 lžic hladká mouka olej na smažení
Postup Pstruh v trojobalu
Postup přípravy receptu
-
Porce pstruha očistíme a opláchneme vodou. Pak je dobře celé osolíme - nejen vnější část, ale i zevnitř
Připravíme si hladkou mouku, rozmíchané vejce a strouhanku. Pstruhy postupně obalíme v mouce, vejci a strouhance. Prsty dobře strouhanku přitlačíme, aby se při smažení a obracení pstruha neoddělila
Na pánvi si rozpálíme olej se lžící másla a pstruhy osmažíme
Pstruhy v trojobalu podáváme s vařeným bramborem a doplňujeme je pikantními dresinky, kolečky cibule a čerstvou nebo nakládanou zeleninou.