Pstruzi na grilu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
80 g máslo
2 lžíce petrželka
1 lžíce kapary
fenykl
4 ks pstruh
citronová šťáva
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do každé strany očištěných pstruhů uděláme 2 zářezy. Do pstruhů vložíme kousek másla smíchaného s usekanou petrželkou, kapary, fenyklem, pepřem a solí.

  2. Pstruhy urovnáme na mřížku grilu, podložíme je ohnivzdornou miskou a grilujeme na každé straně 7 - 10 minut. Do rozehřátého másla v misce vmícháme citronovou šťávu..

  3. Pstruhy servírujeme na předehřáté talíře a přelijeme zachyceným máslem. Ihned je podáváme. Tímto způsobem můžeme připravit i ostatní sladkovodní ryby.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!