Rizoto s rybou a zeleninou recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 lžíce olej sůl 1 ks cibule 2 balíčky rýže 20 dkg eidam 1 ks červená kapie 150 g sterilovaný hrášek 1 balíček rybí filé mletý černý pepř
Postup Rizoto s rybou a zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Cibulku oloupeme a pokrájíme nadrobno, kapii také
Zeleninu dáme osmahnout a podusit na rozpálenou pánev s trochou oleje. Poté přidáme sterilovaný hrášek
Rýži uvaříme doměkka podle návodu. Filé rozmrazíme, osolíme a opepříme. Filé dáme uvařit do mikrovlnky asi na 5 minut, ale samozřejmě lze připravit i na pánvi
Hotové filé pak rozdělíme na kousky a smícháme s rýží a zeleninou. Můžeme přidat trochu oleje, aby rizoto nebylo příliš suché
Při podávání můžeme rizoto s rybím masem a zeleninou posypat nakrájeným nebo nastrouhaným sýrem.