Rizoto z papiňáku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 1 l voda 2 hrnky rýže 500 g mleté maso 1 kostka zeleninový bujon 150 g mražená zeleninová směs podle chuti pažitka bazalka grilovací koření kari koření
Postup Rizoto z papiňáku recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. V tlakovém hrnci krátce osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso (doporučuji kvalitní mleté maso), koření, bylinky a masox podle chuti. Promícháme a krátce restujeme na mírném ohni.
Poté přidáme syrovou rýži, mraženou zeleninu a zalijeme vodou. Promícháme a zavřeme papiňák. Vaříme 5 - 7 minut od zasyčení a poté vypneme a necháme dalších 5 minut dojít.
Otevřeme papiňák, rizoto z papiňáku promícháme a podáváme.