Rizoto z papiňáku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 l voda
2 hrnky rýže
500 g mleté maso
1 kostka zeleninový bujon
150 g mražená zeleninová směs
podle chuti
pažitka
bazalka
grilovací koření
kari koření

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. V tlakovém hrnci krátce osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso (doporučuji kvalitní mleté maso), koření, bylinky a masox podle chuti. Promícháme a krátce restujeme na mírném ohni.

  2. Poté přidáme syrovou rýži, mraženou zeleninu a zalijeme vodou. Promícháme a zavřeme papiňák. Vaříme 5 - 7 minut od zasyčení a poté vypneme a necháme dalších 5 minut dojít.

  3. Otevřeme papiňák, rizoto z papiňáku promícháme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!