Rizoto z vepřových ledvinek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
sůl
1 lžička majoránka
1 ks cibule
400 g rýže
100 g žampiony
mletý bílý pepř
500 g vepřové ledvinky
1 lžíce polévkové byliny
100 g strouhaný parmezán

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a jemně posekáme. Osmažíme ji na rozehřátém oleji.

  2. Přidáme dobře očištěné a omyté ledvinky nakrájené na plátky a spolu s kousky žampionů krátce podusíme. Potom osolíme, okořeníme, přidáme propranou rýži, zalijeme půl litrem vody a dusíme.

  3. Když je vše měkké, vmícháme parmezán a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!