Roštěná v divokém těstíčku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - olej - - sůl 2 ks vejce - - mléko 40 g cibule 20 g hořčice 50 g mouka hladká - - mouka hladká - - pepř mletý 40 g křen strouhaný 600 g roštěnec hovězí
Postup Roštěná v divokém těstíčku recept
Postup přípravy receptu
-
Odleželé roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na horkém oleji je opečeme. Roštěnky vyjmeme a obalíme v těstíčku. To jsme si připravili tak, že jsme do vyšlehaných vajec postupně zamíchali najemno nakrájenou cibulku, hořčici, křen, mouku(50g) a mléko. Maso obalíme a usmažíme v oleji, hotové roštěnky posypeme petrželkou.