Rybí pomazánka s paštikou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce máslo
1 lžička francouzská hořčice
1 ks menší cibule
2 lžíce tatarská omáčka
1 kostka tavený sýr
1 konzerva játrová paštika
1 konzerva makrela ve vlastní šťávě
podle chuti
sůl
pepř
na ozdobu
jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do mísy, přidáme makrely a rozmačkáme vidličkou. Postupně přimícháváme ostatní ingredience. Doplníme sýrem, máslem, paštikou.

  2. Pomazánku ochutíme solí a pepřem, přidáme tatarskou omáčku a hořčici. Vše pořádně rozšleháme, aby byla pomazánka jemná.

  3. Necháme vychladit a rybí pomazánku mažeme na chleba. Zdobíme na kolečka nakrájenou cibulí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!