Rybí pomazánka z makrely recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks vejce 1 ks cibule 1 lžička francouzská hořčice 80 g rostlinný tuk 1 ks sterilované okurky 1 plechovka makrela ve vlastní šťávě
Postup Rybí pomazánka z makrely recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo, necháme je vychladnout a oloupeme je. Okurku nastrouháme najemno, nekrájíme. Cibuli očistíme a nasekáme najemno.
Makrelu očistíme a rozmačkáme. Přidáme rostlinný tuk, hořčici, pepř, cibuli a okurku. Vše důkladně promícháme, nakonec do pomazánky nastrouháme vejce. Pomazánku není potřeba solit, je možné přidat šťávu z rybiček.
Rybí pomazánku z makrely podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.