Rybí pomazánka z makrely recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
1 ks cibule
1 lžička francouzská hořčice
80 g rostlinný tuk
1 ks sterilované okurky
1 plechovka makrela ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, necháme je vychladnout a oloupeme je. Okurku nastrouháme najemno, nekrájíme. Cibuli očistíme a nasekáme najemno.

  2. Makrelu očistíme a rozmačkáme. Přidáme rostlinný tuk, hořčici, pepř, cibuli a okurku. Vše důkladně promícháme, nakonec do pomazánky nastrouháme vejce. Pomazánku není potřeba solit, je možné přidat šťávu z rybiček.

  3. Rybí pomazánku z makrely podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!