Rychlá játra recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
3 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
1 lžíce kečup
400 g játra
mletý černý pepř
50 g točený salám

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme a nakrájíme si na kousíčky cibuli. Omyjeme si játra. Oloupeme točený salám a nakrájíme jej.

  2. Nakrájenou cibuli nasypeme na rozpálený olej a za stálého mícháni ji necháme opéct dozlatova. Přidáme játra, nakrájený salám a prolisovaný česnek. Opepříme. Podlijeme trochou vody a dusíme játra doměkka. Následně k játrům kápneme kečup.

  3. Můžeme podávat s brambory, hranolkama, rýží nebo s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!