Salát z chobotniček recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
2 lžičky kapary
pepř
2 lžičky olivový olej
2 snítky zelená petrželka
1 ks jarní cibulka s natí
2 konzervy chobotničky v oleji
2 lžičky limetkový šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Chobotničky vyjmeme z plechovky a olej necháme okapat. Chobotničky pak rozkrájíme na kousky, ale můžeme je ponechat i celé

  2. Petrželku i kapary nasekáme najemno, cibulku s natí nakrájíme na tenká kolečka a přidáme k chobotničkám. Pokapeme je šťávou z limetky a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet

  3. Salát z chobotniček podáváme vychlazený s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!