Salát z dušeného rybího filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka cukr
1 špetka sůl
100 g celer
1 ks jablko
1 ks citron
1 ks sterilované okurky
150 g rybí filé
1 ks tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Koupíme-li si balíček rybího filé a část z něho usmažíme nebo jinak upravíme, zbudou nám obvykle různé kousky.

  2. Ty chvíli podusíme nebo povaříme a potom je na drobno nasekáme. Uvařený celer nakrájíme na kostičky, stejně tak oloupeme jablko a sladkokyselou okurku. Vše lehce promícháme s tatarkou, ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou.

  3. Salát z dušeného rybího filé dáme vychladit a podáváme s rohlíkem, obložený hlávkovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!