Salsa de cebolla recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 0 lžic cukr 1 špetka sůl 80 ml smetana 2 lžičky francouzská hořčice 1 lžíce sójová omáčka 1 ks červená cibule 2 ks žlutá cibule 2 špetky čarodějka podle potřeby olivový olej
Postup Salsa de cebolla recept
Postup přípravy receptu
-
Žlutou a červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno.
Na pánvi osmažíme žlutou a červenou cibuli. Při smažení přisypeme trochu cukru, směsi koření čarodějka, soli a pepře. Vlijeme sójovou omáčku, francouzskou hořčici a smažíme, dokud cibule nezesklovatí a nezměkne. Přilijeme jednu smetanu, přivedeme k varu a necháme 3 minuty provařit. Salsa de cebolla rozmixujeme bez potřeby zahušťovat.
Salsa de cebolla se hodí k sójovým plátkům, vege řízkům a tempehu.