Salsa de cebolla recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 lžic cukr
1 špetka sůl
80 ml smetana
2 lžičky francouzská hořčice
1 lžíce sójová omáčka
1 ks červená cibule
2 ks žlutá cibule
2 špetky čarodějka
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Žlutou a červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno.

  2. Na pánvi osmažíme žlutou a červenou cibuli. Při smažení přisypeme trochu cukru, směsi koření čarodějka, soli a pepře. Vlijeme sójovou omáčku, francouzskou hořčici a smažíme, dokud cibule nezesklovatí a nezměkne. Přilijeme jednu smetanu, přivedeme k varu a necháme 3 minuty provařit. Salsa de cebolla rozmixujeme bez potřeby zahušťovat.

  3. Salsa de cebolla se hodí k sójovým plátkům, vege řízkům a tempehu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!