Škvarkový chléb z domácí pekárny 1 recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžičky sůl 1 lžíce ocet 200 ml mléko 1 lžička kmín 500 ml voda 4 lžíce škvarky 500 g hladká mouka 0.8 balíčku sušené droždí 350 g žitná mouka
Postup Škvarkový chléb z domácí pekárny 1 recept
Postup přípravy receptu
-
Škvarky nasekáme.
Do pekárny dáme tekuté suroviny. Pak dáme sůl, mouku, kmín a droždí. Pustíme základní program a necháme vypracovat těsto. Pak vmícháme škvarky a necháme vše spojit při kynutí. Vyndáme metličky a srovnáme těsto do roviny. Pak necháme těsto dokynout a upéct na základním programu velký a tmavý.
Škvarkový chléb z domácí pekárny podáváme podle chuti.