Škvarkový chléb z domácí pekárny 1 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky sůl
1 lžíce ocet
200 ml mléko
1 lžička kmín
500 ml voda
4 lžíce škvarky
500 g hladká mouka
0.8 balíčku sušené droždí
350 g žitná mouka

Postup přípravy receptu

  1. Škvarky nasekáme.

  2. Do pekárny dáme tekuté suroviny. Pak dáme sůl, mouku, kmín a droždí. Pustíme základní program a necháme vypracovat těsto. Pak vmícháme škvarky a necháme vše spojit při kynutí. Vyndáme metličky a srovnáme těsto do roviny. Pak necháme těsto dokynout a upéct na základním programu velký a tmavý.

  3. Škvarkový chléb z domácí pekárny podáváme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!