Slaný štrúdl s brambory recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 balíček listové těsto
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na potření
vejce
náplň
3 ks brambory
2 ks cibule

Postup přípravy receptu

  1. Brambory a cibuli oloupeme, brambory nastrouháme a cibuli nakrájíme na kostičky.

  2. Brambory smícháme s cibulí, solí a pepřem. Listové těsto rozválíme na plát a rozložíme na něj připravenou náplň. Štrúdl sbalíme a potřeme rozšlehaným vejcem.

  3. Štrúdl pečeme asi 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

  4. Slaný štrúdl s brambory nakrájíme a podáváme jako předkrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!