Gulášová polévka z vepřového masa recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

2 lžíce hrášek
sůl
majoránka
1 ks cibule
1 l voda
2 ks mrkev
1 ks petržel
pepř
2 ks brambor
300 g vepřové maso
2 lžičky mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli a maso nakrájené na kostičky, zaprášíme mletou sladkou paprikou a zalijeme vodou. Osolíme a dusíme do měkka

  2. Pak přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a brambory, zahustíme připravenou jíškou, dochutíme, sůl, pepř, majoránka a na závěr přidáme mražený hrášek. Vše povaříme a podáváme s pečivem nebo chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!