Slaný štrúdl se zelím recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 1 balíček salám 1 hrneček kysané zelí 7 lžiček jemný kečup 1 lžička koření na pizzu 2 balení listové těsto (rozválený plát)
Postup Slaný štrúdl se zelím
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si 2 balíčky listového těsta - rozválené pláty. Dále budeme potřebovat kysané zelí, které necháme okapat
Listové těsto potřeme kečupem, poklademe salámem - podle chuti, na něj rozprostřeme zelí a okořeníme kořením na pizzu. Můžeme přidat ještě oříšky či jiné ingredience, vše je jen na naší chuti. Listové pláty opatrně zabalíme a konce uzavřeme, aby náplň během pečení nikam neutekla
Slané štrúdly se zelím poklademe na vymazaný plech a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova
Slané štrúdly krájíme na plátky a podáváme jako výbornou chuťovku.