Sloní žrádlo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kostka cukr
1 lžíce olej
sůl
1 lžíce ocet
1 cibule
0 sklenek majonéza
1 lžíce hořčice
2 lžíce kečup
0 kostek masox
30 dkg měký salám
2 vejce (natrvdo)

Postup přípravy receptu

  1. Kečup, masox, ocet, olej a cukr svaříme.

  2. Potom přidáme nastrouhaný nebo jemně namletý salám, vejce protlačené přes mřížku. Jemně nakrájíme cibuli. Nakrájenou cibuli přidáme ještě společně s hořčicí, solí a polovinou velké majonézy.

  3. Všechno smícháme a dochutíme solí případně pepřem. Namažeme na chlebíčky nebo jednohubky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!