Sloní žrádlo z kabanosu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
1 kostka cukr
sůl
1 lžíce ocet
majonéza
1 lžíce hořčice
30 dkg kabanos
1 ks menší cibule
mletý pepř
1 ks kyselá okurka
2 lžíce sladký kečup
2 lžíce worcesterská omáčka
Postup Sloní žrádlo z kabanosu recept
Postup přípravy receptu
-
Umeleme kabanos, okurku a oloupanou cibuli.
Svaříme lžíci octa, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce worcestru, 1 kostku cukru a 1 lžíci hořčice, po vychladnutí smícháme a přidáme majonézu. Sloní žrádlo dochutíme solí nebo pepřem a můžeme mazat na veku.
Pečivo s pomazánkou z kabanosu můžeme nakonec posypat nastrouhaným sýrem.