Sloní žrádlo z kabanosu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kostka cukr
sůl
1 lžíce ocet
majonéza
1 lžíce hořčice
30 dkg kabanos
1 ks menší cibule
mletý pepř
1 ks kyselá okurka
2 lžíce sladký kečup
2 lžíce worcesterská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Umeleme kabanos, okurku a oloupanou cibuli.

  2. Svaříme lžíci octa, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce worcestru, 1 kostku cukru a 1 lžíci hořčice, po vychladnutí smícháme a přidáme majonézu. Sloní žrádlo dochutíme solí nebo pepřem a můžeme mazat na veku.

  3. Pečivo s pomazánkou z kabanosu můžeme nakonec posypat nastrouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!