Sloní žrádlo z kabanosu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 kostka cukr sůl 1 lžíce ocet majonéza 1 lžíce hořčice 30 dkg kabanos 1 ks menší cibule mletý pepř 1 ks kyselá okurka 2 lžíce sladký kečup 2 lžíce worcesterská omáčka
Postup Sloní žrádlo z kabanosu recept
Postup přípravy receptu
-
Umeleme kabanos, okurku a oloupanou cibuli.
Svaříme lžíci octa, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce worcestru, 1 kostku cukru a 1 lžíci hořčice, po vychladnutí smícháme a přidáme majonézu. Sloní žrádlo dochutíme solí nebo pepřem a můžeme mazat na veku.
Pečivo s pomazánkou z kabanosu můžeme nakonec posypat nastrouhaným sýrem.