Směs na ďábelské roštěnky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

omáčka
2-3 stroužky česnek
1 ks paprika
1 ks cibule
1 lžíce hořčice
2-3 ks kyselá okurka
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
kečup

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kyselé okurky a papriku nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

  2. Cibuli necháme na pánvi zesklovatět, přidáme nakrájené kyselé okurky, papriku, prolisovaný česnek, hořčici, sůl, pepř a na závěr přilijeme kečup.

  3. Směs na ďábelské roštěnky podáváme s opečeným masem a hranolky, chutná i s pečenými brambory. Maso nemusí být hovězí roštěná, dá se použít jakékoli maso. V tomto případě použijeme do omáčky méně kečupu.

  4. Pro směs k těstovinám použijeme více kečupu. Můžeme také přidat na kostičky nakrájenou slaninu nebo jinou uzeninu. Směsí zalijeme uvařené těstoviny, můžeme posypat sýrem a podáváme.

  5. Směs na ďábelské roštěnky a těstoviny je opravdu výborná!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!